06 30 272 9034

ÁSZF – Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A személyes adatok rögzítése és kezelése a személyes adatok védelméről szól GDPR és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény alapján történik.

A vásárlók, programokra jelentkezők és megrendeléseik vagy egyéb megadott személyes adataik sleeptalk.hu adatbázisába kerülnek. Ezen adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

Regisztráció vagy megrendelés alkalmával (az online űrlap elküldésével) a fogyasztó beleegyezését adhatja ahhoz, hogy email címére  termékeinket és szolgáltatásainkat ajánló információs levelek, hírlevelek küldjünk. A fogyasztó egyúttal jogot szerez arra is, hogy ingyenes oktatási anyagainkat olvassa.  Amíg listánkról lenem iratkozik, a sleeptalk.hu  jogosult hírlevelet küldeni a fogyasztó részére.

Szerzői jog – Copyright 2018.

A sleeptalk.hu szöveges vagy képi tartalmának engedély nélküli másolása, felhasználása szerzői jogsértésnek minősül, ami minden esetben azonnali, előzetes tájékoztatás nélküli jogi lépéseket von maga után!

Megrendelés/Regisztráció

Megrendelése/Regisztrációja elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. paragrafusában foglaltak érvényesek. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. évi (II.5.) kormányrendelet rendelkezik annak megfelelően.

A megrendelés/regisztráció leadásával egyidejűleg a megrendelő/tréning résztvevő kötelezi magát arra, hogy a feltüntetett  vételárat  vagy regisztrációs díjat azonnal, bankkártyával, vagy átutalással 3 banki munkanapon belül kifizeti.

Részletfizetés esetén a részleteket időben fizeti, gondoskodik arról, hogy a szükséges fedezet bankkártyáján elérhetö legyen.

Részvétel lemondása

Egy programon való részvétel lemondása esetén a részvételi díj az alábbiak szerint kerül visszafizetésre:

Minimum 30 nappal a program előtti lemondás esetén 5.000Ft kezelési költség felszámolása után a teljes összeg visszafizetésre kerül.

Minimum 14 nappal a program előtti lemondás esetén a teljes részvételi díj 50%-a de minimum 5.000 Ft levonása után maradó összeg kerül visszafizetésre.

A programot megelőző napon 0 óráig bejelentett lemondás esetén a teljes részvételi díj 25%-a de minimum 5.000 Ft levonása után maradó összeg kerül visszafizetésre.

Ez után érkező lemondás vagy lemondás nélküli távolmaradás esetén nem jár visszatérítés.

Vásárlás lemondása

A honlappon kínált digitális és materiális árucikkek megrendelése esetén lemondás nem lehetséges.

Garancia

Az ajánlott programokra 100% megelégedettségi garancia érvényes, melyet a mindenkori program honlapján feltüntetett időpontig lehet igénybe venni. A garancia azt jelenti, hogy ha a résztvevő a program kezdetétől a jelzett időpontig részt vesz a programban és úgy dönt, hogy bármi, a programmal (vagy előadóval) kapcsolatos okból nem kíván a program hátralevő részén részt venni, a teljes részvételi díja visszafizetésre kerül.

A garancia nem vonatkozik arra az esetre, ha a résztvevő nem volt jelen a program kezdetétől, vagy ha a programon kívülálló ok miatt kell távoznia.