06 30 272 9034

Goulding Process

SleepTalk® technika modern szülőknek

Tanuld meg otthon csomag
11.999Ft

Itt töltheted le azt a speciálisan összeállított csomagot, mellyel szakmai segítség nélkül is megtanulhatod a módszert.

Üdvözöllek a SleepTalk® technikával ismerkedő modern szülők egyre bővülő táborában.
És egyben gratulálok a döntéshez, hogy megtanulod és alkalmazod ezt a végtelenül egyszerű, és végtelenül hatékony módszert a gyermeked javára.
Ám az elhatározás még nem elég. El kell, hogy kötelezd magad egy olyan új szokás kialakítása mellett, amely hosszú ideig napi rutinja kell, hogy legyen a családnak.

Mint gyakorló szülő, már jól tudod, hogy a gyermeknevelés időt és kitartást igénylő feladat. És míg e módszer alkalmazása nem vesz sok időt igénybe, elszánt kitartást igényel minden este pontosan az előírásoknak megfelelően végezni.Készen állsz erre?Készen állsz rá, hogy gyermeked érdekében beiktass egy kétperces rutint a mindennapjaidba?Tudd, hogy ezzel nem csak boldogabb gyerekkort biztosítasz gyermekednek, de megalapozol egy egész életére kiható magabiztos, szeretetteljes, bátor, őszinte, kreatív egyéniséget.Ha elkezded, de egy ponton abbahagyod az alkalmazását mielőtt a változások megszilárdulnának gyermeked tudatalattijában, akkor sosem fogod megtudni “mi lett volna, ha nem adom fel?”. Azon kívül ez olyan lenne, mintha egy gyönyörű szülinapi ajándékot adnál neki, aztán pár nap múlva vissza vennéd. És úgy is fog viselkedni…Úgyhogy már most szólok: türelem és kitartás! A pozitív változások ELKERÜLHETETLENEK, csak az a kérdés, hogy két hét vagy két hónap kell, míg a fordulat bekövetkezik.

FIGYELMEZTETÉS

A technika alkalmazásával életre szóló változásokat generász gyermeked tudatalattijában.
Fontold meg, hogy ezt szakmai segítség nélkül kívánod‐e tenni.
Határozottan ajánljuk, hogy vedd igénybe Gerely Miklós okleveles Goulding SleepTalk® Process konzultáns és tréner segítségét!

Ebből a csomagból csak a SleepTalk® módszer első, alapozó fázisát tudod megtanulni.
Míg a legtöbb esetben ez is elegendő, a teljes Goulding Process ennél sokkal több, a SleepTalk® annak csak egy része.

A Tanuld meg otthon csomag tartalma:

1. A Goulding SleepTalk® Process – Magyarul (eBook)

Írta:  Joane Goulding
Fordította: Gerely Miklós

Ez a rövid Ekönyv könnyen követhető instrukciókkal elmagyarázza, hogyan alkalmazhatják a szülők az alapozó (1. szint) Goulding SleepTalk® Szülőknek módszert.
A könyv megtanítja a szülőt, hogyan használja ezt a 2 perces gyakorlatot minden este arra, hogy olyan változásokat generáljon, mialatt a gyerek alszik, amik aztán egy életre vele maradnak.
Az ebben a könyvben leírtak segítenek a gyermeknek például a reggeli felkelésben, hogy nyugodt és vidám maradjon a nap folyamán, biztosítják, hogy magabiztosan, egészséges önértékeléssel nézzen szembe élete kihívásaival.
Biztonságos, olcsó, etikus, szeretetteljes módszer, mely többek közt olyan problémák esetén segít, mint például az érzelmi ellenállóképesség kialakítása, ágyba pisilés, testvérféltékenység, hiszti, vagy megküzdés a leválási szorongással.
Mert nem az a legfontosabb, hogy “MIT” hagyunk a gyermekeinkre, hanem, hogy “MILYEN” lelki beállítódást plántálunk beléjük.

 

FIGYELEM!
Határozottan ajánljuk, hogy vegye igénybe egy okleveles Goulding SleepTalk® Process

konzultáns segítségét! (A konzultánsok nemzetközi listáját itt találod.)
A technika alkalmazásával életre szóló változásokat generál gyermeke tudatalattijában.
Fontolja meg, hogy ezt szakmai segítség nélkül kívánja-e tenni.

2. A szöveg

Az alapozó fázis mondatai kinyomtatható formátumban és technikai útmutatókkal, fontos instrukciókkal ellátva.

3. Változás napló

Kinyomtatható segítség a gyermeken észlelt változások nyomon követésére.

4. 15 perc konzultáció

15 perc telefonos konzultáció Gerely Miklóssal a felmerült legfontosabb kérdések tisztázására.

5. Meghívás a zárt FaceBook csoportba

Egy csoport a technikát végző szülők számára. Itt beszéljük meg tapasztalatainkat, adunk tanácsot, egyéb segítséget egymásnak.
Ha például terapeutára vagy más szakemberre van szükséged, abban is találsz majd segítséget.
Időről időre más, gyermekneveléssel kapcsolatos progamokról, rendezvényekről is posztolok.

Dönts úgy, hogy egyből profi csomagot választasz, és szakember segítségével tanulod meg és alkalmazod a technikát. Akkor a könyvet AJÁNDÉKBA adjuk.