06 30 272 9034

Hiba történt az űrlap lekérése során. Kérjük, próbálkozzon újra később.

KONZULTÁNS KÉPZÉS

Beindul a magyarországi SleepTalk® konzultáns képzés.

Legyen ön is az elsők között akik megtanulják, hogyan tanítsák a módszert a szülőknek!

Részletek itt…


Budapest, 2013. április 15. Müller Péter író az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

 

„Valaha tudták, hogy a legelső, amit egy gyereknek meg kell tanítani, az nem a számtan és a geometria, hanem az, hogy legyen önmaga.

Erős, derűs, önbizalommal teli ember, aki – bárhová is vesse a sorsa – megbízhat önmagában.”
Müller Péter


“Néha tehetetlennek érzem magam
a gyerekemmel.”

Egy anyuka mondta ezt nekem és elgondolkoztam rajta, mennyire általános ez az érzés. Biztos te is érezted már legalább egyszer-egyszer. Amikor látod, érzed, tudod, hogy valami bántja a gyereket, problémája van, hisztis, de nem tudod mitől, és főleg nem tudod, hogyan segíthetnél neki. Nagyon frusztráló! Mint amikor főznél valamit, de egy fontos hozzávaló hiányzik. Vagy a csavarhúzó készletedből pont a szükséges méret nincs meg… Csak még rosszabb, mert a gyerekedről van szó.


ranschburg

Ranschburg Jenő mondta:
“Érdekes, hogy Magyarországon minden szülő ért a gyerekneveléshez, és csalhatatlan eszközeik vannak más gyerekei problémáinak megoldásához. De amikor a saját gyerekeik problémáiról van szó, már ezek a csalhatatlan eszközök nem működnek…”