06 30 272 9034
Igyekszünk minden este időt szakítani az álomba mesélésnek és megerősíteni gyermekünket arról, hogy mennyire szeretjük.
Ebbe kapaszkodhat és meríthet még álmában is, nagyon jó érzés látni, hogy a 6 éves kislányunk mennyire magabiztos és erős lett.
Hihetetlen élmény az, amikor azt látjuk, hogy képes érzéseket megfogalmazni, benne dúló érzelmeket megragadni és megnevezni. Annyira felnőtt, egészséges gondolkodást tükröz, hogy szinte lélegzetelállító.
Kavarog körülöttünk az élet, igazán olyan helyzetbe kerültünk, ami egy kisgyereket megviselhet és kiveszi alóla a talajt, mégis azt látjuk, hogy mennyire erősen képes az élet viharában is helyt állni és megmaradni.
Amikor fáradt, régebben többször volt olyan, hogy előrobbant belőle a fáradtság és hosszú percekig képtelen volt magára találni és semmilyen módon nem sikerült ebből az állapotból kihozni, sem ölelgetéssel, sem szeretgetéssel, semmivel.
Most talán kétszer fordult már elő csak ilyen, és sikerült mindkettőnek megtudni az okát, amire legközelebb jobban fogunk tudni figyelni és segíteni neki.
Hisszük és valljuk, hogy ez a képesség minden kisgyermekben ott van. Hogy segítesz abban, hogy ez az Erő előjöjjön és megmaradjon nagyon fontos, és hálával tartozunk Neked és a SleepTalknak.
Köszönjük szépen.
Erzsébet szülei